KVK Start Events

KVK Start Events

Van Dinsdag 14 december 2021 10:00 tot Dinsdag 14 december 2021 11:30

Bij Online

Geplaatst door Redactie

Categorieën: Webinar

Gezien: 71


Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Dan loop je ongetwijfeld rond met veel vragen. Tijdens de KVK Start Events geven we antwoord op deze vragen. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. 

Over de KVK Start Events
Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. 

KVK Start Event op 14 december
In dit event stomen we je klaar voor 2022. Welke trends zijn van belang voor ondernemers? Hoe zorg je dat je niet achterblijft? We gaan vooruitkijken en laten zien hoe mensen die anders denken dan jijzelf je verder kunnen brengen. Dit doen we met Nick van Breda (social entrepeneur en changemaker) en Margriet Larmit (innovatie-expert).

Over Nick van Breda
Nick van Breda (29 jaar, Uden, afgestudeerd Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool Brabant) is een bevlogen zelfstandig ondernemer. Hij ziet problemen als kansen om aan te pakken en is door Forbes bekroond als een van de 1500 changemakers van onder de 30. Hij organiseert hackathons en wil graag anderen tools geven om hun activisme en onzekerheden om te zetten in vaardigheden om zo een positieve impact te hebben en een leven in overvloed te leiden. Nick’s doel is om voor zijn dertigste één miljoen mensen te helpen om van hun passie hun werk te maken.

Over Margriet Larmit
Margriet Larmit (42), innovatie-expert, heeft het vak vanaf jonge leeftijd in de praktijk geleerd en heeft altijd mee mogen werken aan baanbrekende innovaties en maatschappelijke initiatieven. Bij veel grote complexe organisaties heeft ze de afdeling innovatie & strategie opgezet en meegewerkt aan het toekomstbestendig maken van bedrijven zoals Schiphol, KPN, Randstad, Rabobank en PostNL. Tegenwoordig is ze actief in de startup- en scaleup-wereld van deeptech om hierdoor een bijdrage te leveren aan ’s werelds grootste uitdagingen op het gebied van energietransitie en klimaatverandering. Daarnaast heeft ze vanuit de Amsterdam Economic Board de afgelopen jaren meegeholpen aan het bouwen van de Amsterdam Data Exchange, een initiatief van de kennisinstellingen en AMS-IX om het internet van de toekomst te bouwen. Ze werkt haar hele werkende leven al in innovatie en heeft daar een duidelijke visie op.

Programma

09:45 Platform geopend

10:00 Livestream met Nick van Breda, Margriet Larmit en Astrid Feitsma (KVK)

10:45 Breakout-sessie 1: Q&A met Nick van Breda
           Meer weten over ondernemer Nick van Breda en zijn werkwijze? Stel je vragen aan deze bevlogen ondernemer.

10:45 Breakout-sessie 2: Q&A met Margriet Larmit
           Stel je vragen over innovaties en toekomstbestendigheid aan Margriet.

10:45 Breakout-sessie 3: Q&A met Astrid Ponsioen en Angèle Margré (KVK)
           Meer weten over klanten vinden, belastingen, verzekeringen of administratie? Stel je vragen aan deze KVK-adviseurs.

11:30 Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere ondernemers
           KVK-adviseurs zitten voor je klaar om je vragen via chat of telefoon te beantwoorden. Daarnaast is er de mogelijkheid om
           met andere ondernemers in contact te komen.

12:00 Einde programma

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via deze link